Fusion-hormoonyoga opleiding – Sylvia

Fusion-hormoonyoga opleiding – Sylvia

Fusion-hormoonyoga voor docenten * www.fusionyoga.nl

Alleen voor yogadocenten met een erkende opleiding!

Ik wil yogadocenten graag een kans geven het hormoonsysteem van vrouwen zo goed mogelijk te begrijpen. Ook wil ik door het aanbieden van yoga uit allerlei tradities de kennis en vaardigheid van yogadocenten vergroten en hen inspireren.

De opleiding kan pas gevolgd worden als er eerst een workshop hormoonyoga is gedaan bij mijn assistente Jessica (e-mail: jessicabloem@gmail.com Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; tel: 06 415 252 43).

Docenten, die de opleiding willen volgen hoeven alleen de instructiedag te doen. De workshop(instructiedag) kun je volgen op :  instructiedagen(€70,00): 7 januari, 11 maart , 27 mei en 8 juli 2018 van 10.30-16.30 uur.

DE OPLEIDING WORDT DOOR VYN ERKEND ALS BIJSCHOLING MET 36 PUNTEN(inclusief voorbereidende workshop)

De opleiding bestaat uit zes lesdagen en een jaarlijkse facultatieve bijscholingsdag.

In de eerste drie lesdagen wordt de serie van Dinah Rodrigues intensief behandeld, aangevuld en uitgediept door mij en je leert drie speciale vrouwenqigongs en vrouwenzonnegroeten en een maangroet. In les twee en drie wordt een stukje van de serie gedoceerd door de studenten om didactiek en lesmethode te toetsen.
Over de serie worden honderd vragen gesteld, die thuis beantwoord mogen worden.Vanaf les 4 krijg je daar de tijd voor.

In lesdag 4 en 5 en 6 leer je de drie speciale chi-gongs voor vrouwen, die je in de eerste drie lesdagen al krijgt aangereikt om  stress te reduceren en hormoongerelateerde oefeningen uit het taoïsme en uit andere yogadisciplines zelf te

Er wordt  een literatuurlijst en twee syllabi aangeboden.
De opleiding wordt afgesloten met het leren van het maken van lessen fusion-hormoonyoga.

Zes weken voor de opleiding begint moeten de oefeningen elke dag (of tenminste vier keer per week) gedaan worden. Zo kan er in de opleiding aandacht besteed worden aan de perfectie van het lesgeven en kunnen fouten die er in zijn geslopen en onduidelijkheden gecorrigeerd worden.

Op de laatste lesdag ontvang je ,als alle zes lesdagen gevolgd zijn het certificaat. Tot slot kun je nog kiezen voor twee facultatieve bijscholingsdagen waarin de fusion-hormoonyoga wordt aangevuld met nieuwe technieken.
Je mag één opleidingsdag missen door overmacht, maar die moet dan wel ingehaald worden in de volgende opleiding of eventueel in een privéles van ongeveer twee uur.

Kosten
Workshop hormoonyoga: € 70,- (incl. 6% BTW).
Opleiding: € 660,- (incl. 21% BTW); inclusief lesmateriaal.
Facultatieve bijscholingsdagen: € 85,- (incl. 21% BTW).

Betaling opleiding en bijscholingsdagen op rekeningnummer NL96 INGB 0006 698082 t.n.v. S.I. Mullaart-Bonn.

Bij opgave dient € 50,- aanbetaald te worden. Na aanbetaling graag een e-mail sturen met daarin de naam waarop je je aangemeld hebt én de naam waaronder je betaald hebt (soms verschillen deze en kan ik de naam niet thuisbrengen!).
Als door overmacht of ziekte afgezegd moet worden, zullen wel kosten in rekening gebracht worden.
Bij afmelding een maand van tevoren wordt 30% in rekening gebracht.
Bij afmelding een week van tevoren wordt 50% in rekening gebracht.

Locatie
Leef Yoga
Derde Oosterparkstraat 86
1091 KB  Amsterdam

Data 2018:
Opleiding:  van 10.30 – 16.30 uur
Zondag: 21 januari, 18 februari, 18 maart, 15 april , 13 mei en 17 juni 2018

Opgave
info@fusionyoga.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Let op: de opleiding is bedoeld voor yogadocenten met een erkende opleiding die een workshop hormoonyoga hebben gevolgd en beschikken over een goede gezondheid. Bij opgave graag de naam van de gevolgde opleiding vermelden.
Sylvia Mullaart, www.fusionyoga.nl.