Hormoonyoga

Hormoonyoga

Hormoonyoga is een cadeautje voor iedereen.
De dynamische Fusionhormoonyogaserie van Sylvia Mullaart, gebaseerd op de klassieke hormoonyoga van Dinah Rodrigues, is een fijne serie die zorgt voor energie, kracht en ontspanning.
Hormoonyoga bestaat uit een serie specifieke, dynamische yogaoefeningen met een stevige ritmische ademhalingstechniek, de bhastrika, en een energiegeleiding, die de hormoonklieren met elkaar verbindt. Door de drie pijlers in de hormoonyoga – Asana, Bhastrika en Energiegeleiding – komt er balans in de werking van de hormonen waardoor klachten kunnen verminderen, verlichten of verdwijnen.

Hormoonyoga is dus heel geschikt bij:
-PMS
-kinderwens
-(vervroegde) overgang
-verstoorde hormoonhuishouding na de bevalling
-burnoutklachten
-stemmingswisselingen
-PCOS
-andere hormonale klachten
Als je geen klachten hebt, is hormoonyoga ook heel fijn en zinvol omdat het de vitaliteit en kracht vergroot.

In deze eendaagse workshop, gegeven door Jessica van der Slot, leer je de dynamische Fusionhormoonyogaserie van Sylvia Mullaart, gebaseerd op de klassieke hormoonyoga van Dinah Rodrigues. Je krijgt de oefeningen mee op papier om thuis te kunnen oefenen.
De workshop is verplicht voor docenten die de Fusion-hormoonyoga-opleiding van Sylvia Mullaart-Bonn willen doen. Voor alle informatie over de hormoonyoga-opleiding van Sylvia Mullaart-Bonn, kun je kijken op www.fusionyoga.nl of mailen naar Sylvia@fusionyoga.nl.
Als je een voorproefje van de hormoonyogaserie van Dinah Rodrigues wilt, kun je meedoen met de hormoonyogales op maandag van 18.30 tot 19.45.

Data:
zondag 4 februari 2018: workshop/instructiedag van 10.30 tot ongeveer 16.00/16.30
zondag 11 maart 2018: workshop/instructiedag van 10.30 tot ongeveer 16.00/16.30
zondag 27 mei 2018: workshop/instructiedag van 10.30 tot ongeveer 16.00/16.30

Kosten voor de workshop: 70,00 euro inclusief 6% btw en de syllabus.
Hormoonyoga is niet voor iedereen geschikt; er zijn contra indicaties, daarom hoor ik graag bij aanmelding of je klachten hebt of andere dingen waar ik rekening mee kan houden.
Je kunt tot twee dagen van te voren kosteloos afzeggen, een dag van te voren wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht en als je op de dag zelf afzegt, wordt helaas het hele bedrag in rekening gebracht.

Kun je niet bovenstaande data?
Het is mogelijk om op een ander moment de verkorte of een privé workshop te volgen. Sigrid en Jessica geven de privé workshop om en om. Het verschil tussen de dagworkshop en de verkorte of een privé workshop is dat we tijdens de verkorte of de privé workshop de serie één keer doen in plaats van twee keer. Ook als je de serie één keer hebt gedaan, kun je de serie prima thuis doen, geen probleem.
Je krijgt het werkboek mee naar huis waar de hele serie heel duidelijk in staat dus je kunt alles nalezen en je mag mij altijd vragen stellen als je die na de workshop hebt.
We kiezen in overleg een datum die je/jullie goed uitkomt.

Meer info en aanmelden: Jessica van der Slot, info@leef-yoga.nl, 06 41 52 52 43.