Hormoonyoga Yogaschool Noord Sigrid

Hormoonyoga Yogaschool Noord Sigrid

Hormoonyoga ook buiten de deur, bij Yogaschool Noord. Wekelijkse lessen op woensdagochtend van 10.30 tot 11.45 uur en een workshop op 8 oktober. Ook in Noord zijn deze lessen zeer populair en opvallend is hoeveel cursisten vertellen er werkelijk baat bij te hebben.

Enkele quotes:
“ik voel me na de les heel energiek en dat blijft de hele dag doorwerken”, “meestal heb ik voorafgaand aan de maandelijkse periode, last van stemmingswisselingen. Sinds ik hormoonyoga doe heb ik minder klachten en ik slaap beter”, “ik was al enkele maanden niet meer ongesteld en ben dat na de vorige les weer geworden”, “ik hou van de afwisseling en vind de lessen heel rustgevend”

In deze workshop, gegeven door Sigrid Paesbrugge, leer je de dynamische Fusion hormoonyoga-serie van Sylvia Mullaart, gebaseerd op de klassieke hormoonyoga van Dinah Rodrigues. Je krijgt de oefeningen mee op papier om thuis te kunnen oefenen. We beoefenen de volledige serie in een rustig tempo.
Deze workshop is geschikt voor cursisten die graag verdieping willen en zelf thuis willen oefenen. Docenten die de Fusion-hormoonyoga-opleiding van Sylvia Mullaart-Bonn willen doen, moeten de workshop/instructiedag volgen bij Leef Yoga. Voor alle informatie over de hormoonyoga-opleiding van Sylvia Mullaart-Bonn, kun je kijken op www.fusionyoga.nl of mailen naar Sylvia@fusionyoga.nl.

Datum: zondag 8 oktober 2017: workshop van 13.30 tot 16.30
Kosten: 35,- euro inclusief syllabus

Hormoonyoga bestaat uit een serie specifieke, dynamische yogaoefeningen met een stevige ritmische ademhalingstechniek, de bhastrika, en een energiegeleiding, die de hormoonklieren met elkaar verbindt. Door de drie pijlers in de hormoonyoga – Asana, Bhastrika en Energiegeleiding – komt er balans in de werking van de hormonen waardoor klachten kunnen verminderen, verlichten of verdwijnen.

Hormoonyoga is dus heel geschikt bij:
-PMS
-kinderwens
-(vervroegde) overgang
-verstoorde hormoonhuishouding na de bevalling
-burnoutklachten
-stemmingswisselingen
-PCOS
-andere hormonale klachten
Als je geen klachten hebt, is hormoonyoga ook heel fijn en zinvol omdat het de vitaliteit en kracht vergroot.
Hormoonyoga is niet voor iedereen geschikt; er zijn contra indicaties, daarom hoor ik graag bij aanmelding of je klachten hebt of andere dingen waar ik rekening mee kan houden. Mobiel Sigrid: 06.38 69 08 60 of mail naar info@leef-yoga.nl.

Meer info en aanmelden: https://www.yogaschoolnoord.nl/workshops/hormoonyoga/