logo_small1 transparant.png

Chakra Aroma Yoga

Eén keer in de maand op vrijdags van 17.30 tot 18.45 uur geef ik een Chakra Aroma Yoga les bij Leef Yoga.

Voor mij is het een enorme verrijking om deze lessen te geven omdat ik naast yoga - docente al 10 jaar een praktijk heb als Aura en Chakra Reader en Healer.

Het woord Chakra komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’. Een Chakra kan je zien als een belangrijke draaikolk van energie.

In ons lichaam zijn wel honderden van deze energiecentra aanwezig, maar in mijn Chakra Yoga les werken we met de 7 hoofd chakra’s.

Per les zal 1 van de 7 Chakra’s centraal staan.

De laatste les combineer ik alle Chakra;s achter elkaar in een flow.

Elke les doen we naast de asana’s (yogahoudingen) die bij dat chakra horen, een bijpassende mantra, een mudra (handyoga) en een specifieke chakra meditatie. Tegelijkertijd krijg je ook in een notendop uitleg over de betekenis en de werking van de Chakra’s. Als extra ondersteuning maken we gebruik van de mooie pure essentiële olie van Young Living.

Deze olie werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en je gaat ook nog eens heerlijk ruikend je weekend in. 
 

Kosten

Een les kost € 15 inclusief thee en het gebruik van essentiële olie.

Wil je graag de hele cyclus meedoen?

Als je in 1 x betaald, dan krijg je een korting van € 5 en bij de laatste les een leuk persoonlijk cadeautje op maat. Je kunt je opgeven door een appje/smsje te sturen naar 
06- 47 33 13 10 of een mail naar ;  manitabruinenberg@gmail.com

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020