logo_small1 transparant.png

Docenten Leef Yoga

Jessica van der Slot - Eigenaresse Leef Yoga

Mijn belangstelling voor yoga en meditatie begon in mijn tienertijd. Ik wist toen al dat ik yogadocente wilde worden, maar ik wilde eerst Frans studeren. Na mijn studie ben ik gaan werken en reizen. Mijn reizen brachten me onder andere in India, waar ik op meerdere plekken yoga- en meditatielessen heb gevolgd.

Ik heb verschillende yoga-opleidingen gevolgd: de vierjarige Yoga Academie Nederland, een kinderyogadocente-opleiding, de driejarige yogadocentenopleiding van Sai Mithra van Ganga Hoogendoorn en de Fusionhormoonyoga docentenopleiding van Sylvia Mullaart-Bonn.
Ook heb ik de Yoga Nidra Teacher Training gevolgd bij Eliane Bernhard.

Ik ben nooit uitgeleerd; iedere dag leer ik weer iets nieuws wat ik mee kan nemen in mijn lessen.
Ik ben heel blij en dankbaar dat ik hatha-, hormoon-  en aroma yogales geef in mijn yogastudio LeefYoga; een fijne yogastudio in Amsterdam Oost, nabij het Oosterpark.

Verder houd ik van de lieve mensen om me heen, de essentiële oliën van Young Living, liefde, de natuur, in het bijzonder het strand.

Katrin Stillig - Vinyasa yoga 

Brenda Freijer - Yin Yoga

Zo’n 6 jaar geleden was op zoek naar ‘iets’ naast mijn drukke baan in de reclame en als tegenhanger voor mijn fanatieke hardloop hobby en kwam zo bij Vinyasa Yoga. Na een paar weken was ik om en al snel groeide het uit tot meerdere dagen yoga per week bij ‘mijn’ yoga docent Hellen van der Harten. Via Hellen kwam ik in contact met Yin Yoga, bij Yin viel alles op z’n plek… De rust en activiteit, de ruimte en de beperking van je lichaam, maar ook van je hoofd.
Ik heb de Yin opleiding (200 hrs RYT) bij Yagoy gevolgd en komend jaar ga ik daar bij de opleiding assisteren. Ik van indien nodig in voor de Yin les op donderdagavond om 18.45. .Daarnaast heb ik een eigen Yin Yoga club met wekelijkse 2 uurs workshops en een les op woensdagavond bij LeefYoga.

Manita Bruinenberg - Detox Yoga en Chakra Aroma Yoga

Ik ben theatermaakster, danseres, balletdocente, yogadocente en  beeldend kunstenaar. Ook heb ik 10 jaar een praktijk als aura reader, spirituele coach, healer, dierentolk en medium. Naast het contact met overledenen, reconnect ik ook mensen.

Ik geef persoonlijke consulten maar ook cursussen intuïtieve ontwikkeling aan groepen.

Internationaal geef ik yoga op mooie plekken. Dit jaar in Frankrijk, volgend jaar in Egypte.

Mijn passie is om al deze dingen te verbinden met elkaar. Of het nu mensen zijn, lichaam en geest, of informatie.

Yoga is voor mij een van de manieren waarop die essentie naar buiten kan komen.

Ik ben diep geraakt door de waarheid van schoonheid en de de schoonheid van waarheid.

Rika Lukac - Cursus Fit for Fertility

Foodie, auteur, yogi, mama, architect, ontwerper, en orthomoleculair therapeut (PNI). Ik woon samen met partner & vrijheidsbuiter Jeroen van Schaveren. Samen hebben we 2 stront-eigenwijze dochters Manouk (geb. 2009) en Lila (geb. 2011).
Ik woon in Nederland maar ben geboren in Vlaanderen. Dat hoor je aan mijn zachte G. Of merk je als je `n email van me krijgt en je afvraagt wat ik in godsnaam met ‘zvm’ bedoel (zo vlug mogelijk). Mijn grote passies zijn voeding, yoga, fertiliteit en schrijven.

Anna Aalten - Yin Yoga 

Lang was yoga slechts een van de vele vormen van beweging die ik beoefende.Ik vond het lekker om te doen naast dans en sport en verdiepte me niet echt in de specifieke kenmerken ervan.
Dat veranderde toen ik in een periode zat die vroeg om zelfreflectie. Ik ontdekte dat yoga me daarbij hielp. Sindsdien is yoga een onmisbaar deel van mijn leven. De mentale en emotionele 'uitnodiging' van yoga maakt het anders dan andere vormen van lichaamsbeweging.
In yoga ben ik als het ware altijd op onderzoek, svadhyaya, en dat onderzoek richt zich naar binnen. De effecten daarvan zijn voelbaar, niet alleen op de yogamat maar evenzeer in het leven daarbuiten. Info: www.bewegenmetaandacht.nl

Mira ter Braak - Hatha, Yin Yang en Vinyasa Yoga

Al van jongs af aan hield ik me bezig met bewegen, in allerlei vormen, met name dans. Door een enkelblessure was ik niet meer in staat  om op hoog niveau te blijven dansen. Zo is in 2002 yoga op mijn pad gekomen. In eerste instantie met een fysieke reden; om mijn kracht en flexibiliteit op peil te houden. In tweede instantie maakte ik een ware ontdekkingstocht, waarbij ik met een breed scala aan yogavormen heb kennisgemaakt. Tijdens deze reis opende ik me steeds meer voor de mentale, emotionele, spirituele en helende kracht van Yoga.

Zo werd Yoga en de oneindige innerlijke groei daarbij, onmisbaar voor mij. Het herinnert me aan in het hier en nu zijn, de hartconnectie voelen, naar intuïtie luisteren, verstillen en gronden. Mijn behoefte aan kennisverbreding, persoonlijke verdieping en balans tussen lichaam en geest werd steeds meer getriggerd, wat heeft geleid tot het volgen van opleidingen in Hatha, Vinyasa en Yin/Yang Yoga.

Intussen is Yoga is onmisbaar in mijn dagelijks leven. Midden in bruisend Amsterdam, run ik een  interieur ontwerpstudio en zet ik me in op het gebied van stedelijke ontwikkeling. Yoga herinnert me elke keer weer om in het moment te blijven, dat ik met aandacht bezig ben met wat ik doe, bewust blijf ademhalen op momenten waarop ik dat soms vergeet en zorgt er vooral voor dat ik met beide benen op de grond blijf staan. Yoga is een vorm van ‘zijn’ die me doet sprankelen, balanceren, gronden en inspireren.

 Maar hoe houden we onze focus vast tijdens de dagelijkse hectiek en hoe blijven we verbonden met ons hart en onze intuïtie? Je persoonlijke balans en flow vinden is niet altijd even gemakkelijk. Je verbonden voelen met jezelf door zelfbewustzijn en zelfliefde is hetgeen waar het voor mij om gaat. Yoga is daarvoor een prachtige vorm om op de mat spelenderwijs je fysieke, mentale en emotionele zijn te onderzoeken, aanschouwen en spiegelen. “de mat is jou persoonlijk laboratorium voor het dagelijks zijn”

 Mijn lessen zijn speels, flowing, verbindend en grondend, meestal middels Vinyasa Flow, Hatha en/of YinYang Yoga. Ik kijk ernaar uit om Yoga met jullie te delen!

 So Ham (I am That) Mira.

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020