Essentiële oliën

Etherische of essentiële oliën zijn vluchtige, olie-achtige bestanddelen van struiken, bloemen, bomen, heesters, harsen en zaden. Deze aromatische vloeistoffen worden beschouwd als de levenskracht, de Chi, de prana, van planten en worden gewonnen door een stoomdestillatie proces of door middel van compressie.

In 2015 maakte ik kennis met de essentiële oliën van Young Living. Toen ik de olie rook en gebruikte, merkte ik direct dat deze olie veel krachtiger en sterker is dan oliën die ik eerder heb gebruikt.
Vanaf dat moment was mijn interesse in deze essentiële oliën gewekt. Ik heb de Premium Starter Kit besteld en ik was meteen enthousiast.
 

1/4

Ik gebruik de oliën van Young Living dagelijks ter ondersteuning van mijn gezondheid, om lekker te slapen, om te ontprikkelen (ik ben hoogsensitief) en te ontspannen, voor de hormonale balans, voor mijn huid en mijn haar, bij het schoonmaken, tijdens mijn yogalessen, meditatie en voor mijn (spirituele) ontwikkeling. Voor alles eigenlijk!


De oliën van Young Living zijn biologisch verbouwd en bevatten geen additieven waardoor je een pure, biologische olie van hoge kwaliteit krijgt. Omdat de oliën zo krachtig werken, kun je met weinig druppels al goede resultaten boeken. Je kunt de oliën gebruiken in de diffuser (een apparaat dat de olie, gemengd met water, in de lucht verspreid), door eraan te ruiken en door op de huid of op de reflexpunten op je voeten aan te brengen.


Wil je meer weten over een gezonde levensstijl met de oliën en andere producten van Young Living?
We kunnen wanneer jij wilt een afspraak maken, zodat je de olie kunt ruiken, ervaren en zien. 
Als je klein groepje hebt, kom ik graag naar je toe.  
 

Bestellen
Wil jij deze overheerlijke oliën ook in huis krijgen met korting? Laat het met weten, dan help ik je erbij.

Ik bestel zelf maandelijks en kan je bestelling natuurlijk meenemen. Net wat je wilt.

Als je vragen hebt, laat het me weten alsjeblieft, ik help je graag!

Gratis mini olie consult
Loop je ergens tegenaan, op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel vlak en zou je willen weten welke olie daarbij past? Of heb je een wens of een verlangen en vraag je je af of je daar een olie bij zou kunnen gebruiken ter ondersteuning? Of iets heel anders? STEL JE VRAAG, dan krijg je antwoord van mij.


 

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020