Blij het voorjaar in


Het voorjaar nadert, een tijd waar veel mensen naar uitkijken na de winter. Meer licht en warmte en genieten van de bomen, struiken en bloemen die weer tot bloei komen. Het is niet voor iedereen een fijne tijd. Met het ontluiken van de natuur, komen er pollen vrij waardoor veel mensen last kunnen krijgen van hoestbuien, niezen, rode ogen en benauwdheid. Ik heb er zelf vele jaren flinke last van gehad. Iedereen liep met lekker weer blij buiten, maar ik was aan het hoesten en proesten en de zakdoeken waren niet aan te slepen. Dat was geen pretje. Ik had van alles geprobeerd maar niets hielp echt.

En toen waren daar de oliën van Young Living. Ik had gelezen dat de combinatie van Lavender, Peppermint en Lemon heel goed werkt bij deze klachten. In het voorjaar van 2016 begon ik enthousiast met het dagelijks gebruiken van deze oliën. Ik dronk dagelijks een glas water met een druppel van elk van deze drie oliën. Verder deed ik gedurende de dag een druppel van elk van de drie oliën op mijn hand, inhaleerde het en smeerde de oliën vervolgens in mijn nek, op mijn keel en borstkas en onder mijn voeten. Het resultaat maakte me erg blij: alleen op dagen met code rood op het pollennieuws, had ik af en toe last van hoesten, niezen en jeukende ogen, maar dat stelde niets voor in vergelijking met de jaren ervoor. Op die dagen gebruikte ik wat extra Lavender, Peppermint en Lemon en dan ging het prima. Halleluja wat fijn. Dus: bye bye hoesten en proesten in het voorjaar en de zomer. Tot nooit meer ziens! Laat de lente maar komen. Ik ga lekker naar buiten.

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020