Cedarwood


Cedarwood en ik, wij zijn dikke vrienden. Ik gebruik deze fijne olie dagelijks en neem hem altijd met me mee. Ik las over deze warme, houtachtige olie en ik wist meteen dat ik deze olie moest hebben. Toen ik de olie rook was ik helemaal overtuigd. De olie geeft me een rustig en veilig gevoel en helpt me om goed geaard te zijn. Als ik te veel prikkels heb gehad en een overvol hoofd heb, doe ik een druppel Cedarwood op mijn linkerhandpalm en ik draai drie cirkels over mijn linkerhandpalm naar rechts met mijn rechterhand. Vervolgens maak ik een dakje van mijn handen en adem ik drie keer in. Ik voel dat ik direct uit mijn hoofd in mijn lichaam zak, mijn ademhaling vertraagt en wordt dieper en ik voel me rustiger, krachtiger en meer gegrond.

Cedarwood gebruik ik ook bij meditatie. Een druppel onder mijn voeten en een druppel op mijn derde oog. Ik merk duidelijk dat mijn meditatie hierdoor verdiept.

Deze verwarmende, liefdevolle olie helpt je met het gevoel van volkomen veilig zijn, waardoor angsten losgelaten kunnen worden en je innerlijke kracht versterkt wordt. Het stimuleert het hartchakra en daarmee onder andere zelfliefde en zelfacceptatie. En een beetje meer zelfliefde is natuurlijk altijd fijn, voor iedereen.

Cedarwood stimuleert de aanmaak van melatonine en melatonine heb je nodig om lekker te slapen. Vandaar dat Cedarwood een aanrader is om voor het slapen gaan op je grote teen en kruin te smeren en met lavendel samen in de diffuser te doen. Tip van de maand!

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020