Info bijeenkomst gezonde levensstijl zonder gifstoffen

Een mens krijgt dagelijks gemiddeld 500 verschillende chemicaliën naar binnen.

Via tandpasta, crèmes, make up, parfums, deodorant, aftershave, shampoo, zeep, chemische vochtige doekjes, zonnebrandcrème, schoonmaakmiddelen, geurkaarsen, chemische luchtverfrissers, wasmiddelen, bewerkt voedsel en ga zo maar door.

De toxische stoffen die in het lichaam achter blijven worden opgeslagen in de cellen, waar ze tal van fysieke en psychische ziekten kunnen veroorzaken. Deze chemische stoffen zijn schadelijk voor het zenuwstelsel, de hersenen, de luchtwegen, het spierstelsel, het hormoonstelsel, de spijsvertering, lymfestelsel enz.

De zuivere essentiële oliën en andere producten van Young Living zijn een natuurlijk alternatief voor een gezonde levensstijl zonder gifstoffen.

Wil je meer weten? Maandelijks is er een gratis informatie bijeenkomst over de oliën en andere producten van Young Living zodat je de olie kunt ruiken, ervaren en zien. De eerstvolgende info avond is op donderdag 17 augustus 2017 van 19.00 tot 20.30 in Amsterdam, Artisbuurt. Leuk als je komt! Als je niet kunt op deze datum, laat het me weten, dan kunnen we altijd een andere afspraak maken.

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020