Bye bye muggen


Het is zomer en heerlijk om buiten te zijn en te genieten van de natuur en het fijne weer. Wat minder fijn kan zijn, zijn de insecten zoals muggen. Gelukkig is daar een oplossing voor. Je kunt zelf een spray of een olie maken met de 100% etherische oliën van Young Living bijvoorbeeld. Wat kun je doen: *De olie Citronella in de diffuser doen *Een anti-muggenolie maken door een glazen flesje te vullen met V-6 massageolie van Young Living en de oliën Purification, Lavender en Peppermint en dan lekker smeren op je huid. Voor een flesje van 30 ml kun je 10 druppels Purification, 5 druppels Lavender en 5 druppels Peppermint gebruiken. *Je kunt ook een spray met water maken. Je kunt dan dezelfde verhoudingen aanhouden als bij de olie en water gebruiken in plaats van V-6 massageolie. Vergeet niet goed te schudden voordat je de spray gebruikt. Mocht je onverhoopt toch gestoken zijn door een mug, dan kun je Lavender of Purification op de muggenbult smeren. Dit helpt tegen de jeuk. Fijne zomer!

Liefs en olie, Jessica

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020