Een olie-appeltaart recept voor in je diffuser


Het is bijna herfst, een nieuw seizoen met dagen met een herfstzonnetje dat op de verkleurende bladeren van de bomen schijnt en ook dagen met veel regen en wind. De herfst is een tijd om meer naar te binnen keren en ook een tijd waarin je waarschijnlijk vaker thuis en binnen bent. Wat is er dan fijner dan een boek lezen op de bank met een dekentje om je heen en een lekker olierecept voor in je diffuser? Een heel fijn olierecept voor het najaar is bijvoorbeeld dit ‘appeltaart recept’ dat niet alleen heerlijk en gezellig ruikt, maar ook nog eens positief werkt op je weerstand en helpt om te ontspannen: *4 druppels Stress Away *3 druppels Thieves *4 druppels Lemon Stress Away is een heerlijke olie om tot rust te komen. Deze mooie olie kan je ook helpen om lekker te slapen en om in het hier en nu te zijn in plaats van te piekeren over het verleden of de toekomst. Thieves is een must have, niet alleen in de herfst en de winter ter ondersteuning van het immuunsysteem maar gedurende het hele jaar. Deze onmisbare olie bevat kruidnagel, citroen, kaneel, rozemarijn en eucalyptus; een combinatie die werkt op het doden van bacteriën. Thieves kun je onder andere gebruiken om je handen te wassen, om je huis schoon te maken en je kunt er ook nog eens heerlijke thee van maken en er je voeten mee masseren. Lemon is een vrolijke, reinigende olie die je onder andere kunt gebruiken voor een lekkere frisse geur in huis als je de olie in de diffuser doet, voor de huid en eeltplekken, ter ondersteuning van de spijsvertering en het verwijderen van plakresten en kauwgom. Deze mooie oliën zitten alle drie in de Premium Starter Kit.

Geniet van de herfst!

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020