Voetbehandeling met etherische olie

Voetmassage is fijn, een cadeau voor jezelf. Het is een heel fijne manier om te ontspannen, op te laden en ter ondersteuning bij eventuele klachten. Door de pure etherische oliën van Young Living die we bij de voetbehandeling gebruiken, verdiep je de werking, omdat deze bijzondere oliën op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau werken. Extra blije voeten en nog diepere ontspanning dus!

Wat zijn etherische oliën? Etherische of essentiële oliën zijn vluchtige, olieachtige bestandsdelen van bloemen, struiken, planten, kruiden, struiken, bomen, heesters, harsen en zaden. Deze aromatische vloeistoffen worden beschouwd als de levenskracht, de Chi, de prana van planten en worden gewonnen door middel van een stoom destillatie of door middel van compressie.

Tijdens deze fijne, zachte voetbehandeling van ongeveer een half uur, gebruiken we vier mooie etherische oliën. Voor wie: voor iedereen, het is echt heerlijk. Door wie: Jessica van der Slot Waar: bij yogastudio LeefYoga, bij mij thuis of bij jou thuis Prijs: 33 euro inclusief het gebruik van de olie Het is natuurlijk ook mogelijk om een voetbehandeling cadeau te geven.

Jessica van der Slot

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020