Blog: Highest Potential – leef je hoogste potentieel

24.11.2017

 

De olie Highest Potential is een heel bijzondere olie die, zoals de naam al zegt, je ondersteunt bij het leven van je hoogste potentieel.
Deze olie helpt je om contact te maken met het Hogere/het Goddelijke/ Divine of welke benaming bij jou goed aansluit. Ook helpt het je om je eigen potentie te zien, geeft je kracht en ondersteunt bij het realiseren van je dromen en doelen.
Highest Potential bevordert je zelfvertrouwen, werkt op het verminderen van beperkende overtuigingen en helpt je te focussen op je talenten en kracht in plaats van op je imperfecties.  De olie bevordert ook het helen van angst en frustratie met betrekking tot jeugdtrauma’s en angsten.

Highest Potential, ik ben dol op deze olie en gebruik haar bijna elke dag, bijvoorbeeld bij mijn meditatie.
Ik gebruik dit pareltje ook als ik inzichten wil krijgen in wat ik kan doen in een situatie. Het helpt me om me niet te laten beperken door angst, om goed te voelen wat mijn hart zegt en om daar vervolgens ook naar te luisteren en handelen.

In deze spirituele olie zitten maar liefst 16 verschillende oliën van hoge kwaliteit:
*Ylang Ylang essentiële olie:  is goed voor huid en haar, een goede ondersteuning voor de hormonale balans, versterkt het zelfvertrouwen en brengt mannelijke en vrouwelijke energie in balans.
*Jasmine essentiële olie: verlaagt het stress niveau, is opwekkend voor lichaam en geest, werkt op de hormonale balans.
*Gathering essentiële olie: dit is een blend (mix) met verschillende oliën die al duizenden jaren worden gebruikt voor spirituele rituelen en gebed. Deze olie is gemaakt om boven de chaos en de onrust in de wereld en onszelf uit te stijgen en zo contact te maken met onze ware spirituele potentieel en onze connectie met het Hogere/Goddelijke (of wat voor jou resoneert). De olie helpt om gefocust en in contact te blijven met je pad.
*Australian Blue essentiële olie: deze mooie blend (mix) wordt al duizenden jaren gebruikt door de Aboriginals voor emotionele en spirituele transformatie. De olie werkt grondend, kalmerend en beschermend.

Hoe kun je de olie gebruiken?
*50-50 verdunnen: de helft Highest Potential en de andere helft V6 plantaardige basisolie van Young Living.
*adem de olie in door wat druppels op je handen te doen, 3x kloksgewijs over beide handpalmen wrijven, een kommetje te maken van je handen en de handen voor je neus te brengen.
*breng  de olie verdund of onverdund aan onder je voeten, achter je oren, in je nek, op je borstkas, op je hart, bij je keel.
*doe een paar druppels in de diffuser, dit is ook fijn om de ruimte heerlijk te laten ruiken.
*voor meditatie: olie onder de voeten, op het hartcentrum, keel, zesde chakra en kruin.

Jessica van der Slot, november 2017.

Share on Facebook
Please reload

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
Derde Oosterparkstraat 86
1091 KB Amsterdam
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020