De olie Gratitude - Dankbaarheid


De olie Gratitude - Dankbaarheid

Het einde van 2017 nadert, een mooi moment om even de tijd te nemen om stil te staan bij het afgelopen jaar. Wat heb je dit jaar meegemaakt? Wat was er fijn en mooi, wat was er moeilijk, welke lessen heb je geleerd en heel belangrijk: waar ben je dankbaar voor? De olie Gratitude – Dankbaarheid, is een mooie olie om hier bij te gebruiken. Deze blend (mix van verschillende oliën) bevordert gevoelens van dankbaarheid, tevredenheid en waardering. Als we focussen op de dingen waar we dankbaar voor zijn, dan openen we ons voor het ontvangen van meer vreugde en geschenken, in wat voor vorm dan ook. Deze olie kan ook goed helpen als je het gevoel hebt dat het niet veilig is om jezelf te zijn, om in je lichaam of om in deze wereld te zijn. Gratitude bestaat uit de oliën Frankincense, Mirre, Ylang Ylang, Balsam Fir, Geranium, Bergamot, Coriander, Northern Lights Black Spruce en Vetiver. De olie werkt op het wortel-, sacrale en zonnevlecht chakra.

Hoe te gebruiken? *50-50 verdunnen: de helft Gratitude en de andere helft V6 plantaardige basisolie van Young Living. *adem de olie in door wat druppels op je handen te doen, 3x kloksgewijs over beide handpalmen wrijven, een kommetje te maken van je handen en de handen voor je neus te brengen. *breng de olie verdund of onverdund aan op je kruin, hart, oren, polsen, nek en/of voeten. *breng de olie aan op de chakra’s of vitaflexpunten *doe een paar druppels in de diffuser Deze mooie olie wordt ook gebruikt in de aroma yoga les van zondag 14 januari 2018 van 10.30 tot 12.00 bij LeefYoga in Amsterdam, met als thema: Nieuwe start, dromen voor 2018.

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020