De FLXBL yogamat, daar word je blij van

“Wat ben ik toch een geluksvogel”, dacht ik toen ik hoorde dat ik de FLXBL yogamat mocht testen. De FLXBL yogamat is een yogamat die je tegelijkertijd ook als handdoek kunt gebruiken. De yogamat is er in vier kleuren. Ik heb de ‘uplifting orange’ getest en die is ook echt ‘uplifting’; het is een heel mooi oranje kleur waar je vrolijk van wordt. Toen ik de yogamat uitpakte, was het eerste dat me opviel dat de mat heel lekker zacht aanvoelt. Daar houd ik van. Ik vroeg me wel af of er wel genoeg grip zou zijn, met de zachte microvezel bovenkant. Dat kon ik goed uitproberen toen ik de volgende ochtend mijn dag begon met mijn dagelijkse zonnegroeten en yogaserie. Ik was positief verrast toen ik voelde dat ik in een houding zoals de hond gewoon heel stevig kon blijven staan. Fijn. De onderkant van de mat is van natuurlijk rubber en blijft tijdens je hele practice gewoon liggen, net zoals een ‘gewone’ rubber yogamat. Ook zo fijn. Ik vind het prettig om, als ik les geef of les volg, op mijn eigen yogamatje te yoga-en. Deze FLXBL yogamat is 1,5 mm dik, licht in gewicht en je kunt er een klein pakketje van maken. Opvouwen, in mijn tas en hopsakee, lekker naar de les. Ik ben een groot voorstander van het gebruik van natuurlijke producten en dat is nog een reden waarom ik blij word van deze yogamat, aangezien hij ecologisch is en van 100% natuurlijke materialen gemaakt is. Hij neemt vocht op, je behoudt de grip en je kunt hem gewoon in de wasmachine wassen. Allemaal plussen en heel veel fijns dus! Ik ben om en gebruik de FLXBL yogamat inmiddels elke dag. Wil jij deze yogamat ook? Je kunt de mat bestellen via www.flxblyoga.com en je krijgt tot en met 31 maart 2018 10% korting met de kortingscode 10FLXBL.

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020