Idaho Blue Spruce


Idaho Blue Spruce, wat een beauty is deze olie! Een tijdje geleden kreeg ik deze als promo en was er direct verliefd op. De geur van deze olie bracht me direct terug in de bossen van Frankrijk waar ik veel heb gezwommen in een meer dat omringd is door sparren. Idaho Blue Spruce wordt gemaakt door het destilleren van de stam, de takken en de naalden van de spar. Idaho Blue Spruce kun je gebruiken bijvoorbeeld voor de spieren na het sporten, maar ook in bad. Het werkt ontspannend en ook erg grondend. Ik voel zelf direct dat ik naar mijn voeten zak als ik deze olie ruik en gebruik. Stevig als een boom met wortels diep in de aarde.

De spirituele werking van de olie is een gevoel van veiligheid en diepe vrede. Heel ondersteunend bij trauma’s. Hij opent het hart en de pijnappelklier en geeft vertrouwen in wie we zijn en dat je ook echt jezelf mag en kunt zijn. De olie werkt op het buik-, hart- en kruinchakra. Het is ook een fijne olie voor meditatie omdat hij de spirituele verbinding en het bewustzijn versterkt.

Deze olie heeft een bijzonder hoge frequentie. Alles wat leeft heeft een bepaalde frequentie, een bepaalde waarde en trilling, die wordt uitgedrukt in MHz. Om een idee te geven: blikvoedsel heeft een waarde van 0 MHz, verse kruiden van 20-27 MHz en essentiële oliën van Young Living beginnen bij 52 MH. Een gezond lichaam heeft een frequentie tussen de 62 en 78 MHz, ziektes beginnen bij 58 MHz. De Lavendel olie van Young Living heeft een frequentie van 118 MHz. Idaho Blue Spruce heeft een frequentie van maar liefst 428 MHz. Bij een hoge frequentie kunnen virussen en bacteriën niet overleven. Nog een reden om deze overheerlijke olie geregeld te gebruiken!

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020