De olie van de Engelen: White Angelica

De olie White Angelica is een spirituele olie voor kracht en bescherming. Er zitten maar liefst tien verschillende oliën in de White Angelica: Sacred Sandalwood, Bergamot, Mirre, Geranium, Coriander, Ylang Ylang, Northern Black Spruce, Hyssop, Melissa en Rose Otto essentiële olie.

De olie is natuurlijk voor iedereen een aanrader en in het bijzonder voor mensen die (hoog) sensitief zijn, zich onveilig voelen, extra bescherming nodig hebben en voor mensen die bijvoorbeeld als therapeut werken. Ook kan de olie heel mooi ingezet worden bij stress, misbruik, disbalans op ieder vlak en trauma verwerking. De olie beschermt tegen negatieve energie, versterkt de aura, vergroot het bewustzijn en bevordert het eenheidsgevoel. White Angelica roept gevoelens van vreugde en liefde op in het hart en kan helpen om nare herinneringen los te laten. Ze werkt op het eerste, tweede, zesde en zevende chakra. Dit is een van mijn lievelingsoliën voor meditatie en yoga. Ook gebruik ik de olie altijd als ik naar een plek ga met veel mensen en drukte. Ik merk dat ik als hoog sensitief mens met behulp van de olie beter bij mezelf kan blijven en minder last heb van de prikkels en energieën om me heen. Hoe kun je de olie gebruiken: *Adem de olie in door wat druppels op je handen te doen, 3x kloksgewijs over beide handpalmen wrijven, een kommetje te maken van je handen en de handen voor je neus te brengen. Ter versterking van de aura en bescherming tegen negatieve energie, kun je je handen met de olie erop in je aura ‘wapperen’, dus de handen helemaal om je heen bewegen, van boven naar beneden. *Breng de olie verdund of onverdund aan op je schouders. *Masseer je voeten voor het slapen gaan om te ontspannen en lekker te slapen. *Doe een paar druppels in de diffuser, o.a. een aanrader in praktijken van therapeuten of andere plekken waar met mensen gewerkt wordt. *Meditatie: doe wat olie op het punt tussen je ogen, het hart en onder je voeten. *Als parfum: doe een druppel op je polsen en in je nek. Deze bijzondere olie was lange tijd niet op voorraad en is gelukkig sinds kort weer te bestellen. Je kunt maandelijks maximaal 1 flesje bestellen. De prijs voor een flesje van 5 ml is 31,76 euro. De White Angelica is een olie echt niet mag ontbreken in je olie verzameling!

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020