De olie Christmas Spirit


Christmas Spirit is een beauty van een olie en bevat drie overheerlijke oliën: Orange (sinaasappel), Cinnamon (kaneel) en Spruce (spar). Deze combinatie bevordert ontspanning, goed geaard en bij jezelf zijn en een gevoel van vrede. De olie is het hele jaar door heerlijk om te gebruiken en met de feestdagen extra fijn en gezellig. Het is ook een erg leuk cadeautje voor in de zak van de Sint of onder de Kerstboom. De olie heeft een lekkere, kruidige geur waar je blij en rustig van wordt. Voor de ondersteuning van je immuunsysteem is deze olie ook een aanrader. De spirituele werking van Christmas Spirit is dat hij helpt bij het dankbaar zijn voor wat er is in je leven en om met een open hart contact te maken en te geven aan anderen. Ook werkt de olie op het uiten en ervaren van vreugde en om negatieve emoties als onzekerheid en een laag zelfbeeld te transformeren. Christmas Spirit opent het derde en vierde chakra. Hoe te gebruiken: *Een paar druppels in de diffuser en de geur verwarmt de hele ruimte *Als je de olie op de huid gebruikt, is het aan te raden om de olie te verdunnen met een goede massage olie, zoals de V6 olie van Young Living.

Wil je meer horen over deze bijzondere olie? Klik dan HIER voor het filmpje van olievriendin Poet van der Plas.

De prijs voor een flesje van 15ml van deze overheerlijke olie is 24,50 euro.

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020