logo_small1 transparant.png

Sound Journey & Cacao Ceremony - Morgan en Josta

VERBINDING MET JE HART VOOR EEN BETOVEREND NIEUW JAAR - CACAO CEREMONIE MET SOUND JOURNEY

Maandag 30 december 2019 * inloop vanaf 19.45, start stipt om 20.00 tot 22.30 uur

 

Wij Morgan en Josta nodigen je uit voor een magische reis waarbij we 2019 in dankbaarheid en met intentie afsluiten. We verbinden ons met de indrukwekkende geest van de Cacao-plant. Een Cacaoceremonie is een prachtige gelegenheid om contact te maken met de innerlijke wijsheid van ons hart om zo dieper te duiken in intentie en expansie. Al duizenden jaren beschouwen inheemse stammen Cacao als een heilige plant met genezende eigenschappen. Cacao werd niet alleen gebruikt in ceremoniële omgevingen, maar het stond ook bekend als een medicinale plant die helpt bij het genezen en openen van de bloedsomloop van het hart.

 

We beginnen met het zetten van onze intentie en het delen van een collectieve zegen voor de Cacao. Dan vervolgen we onze reis met meditatie en klank. Gedragen door golven van geluid komen lichaam, geest en ziel in een natuurlijke staat van zijn. Het is een weg naar de stilte diep van binnen. Omdat de Maan zich in Vissen begeeft, kan het leven deze dag dromerig en romantisch kan aanvoelen, en zal je reis diepgaand en helend zijn.

 

Je hoeft even helemaal niets op deze avond, behalve aankomen, je plek te vinden en je te ontspannen. Op deze avond geef je jezelf toestemming om iets alleen voor jou te doen. Wij creëren een sfeer waar je je onderdompelt in een samenspel van gongs, kristallen klankschalen, sjamanistische drums, inheemse fluit, en nog veel meer.

 

Nuttig ruim van tevoren een lichte maaltijd, draag losse kleding in laagjes en dikke sokken, neem misschien een extra deken mee en laat al het andere achter je als je de deur dichttrekt van ons thuis voor de avond: Leef Yoga in Amsterdam.

 

Kosten: €27,- early bird, €35,- aan de deur

Aanmelden via: post@simplyunplug.nl 

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

  ♥ LeefYoga 
Jessica van der Slot

Derde Oosterparkstraat 86
1091 KB Amsterdam
info@leef-yoga.nl
​© 2019 LeefYoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2017