logo_small1 transparant.png

Cacao Ceremony & Sound Journey - Morgan en Josta

VERNIEUWING VANUIT JE HART - CACAO CEREMONIE MET SOUND JOURNEY
Zaterdag 21 maart 2020 * van 20.00 tot 22.30 uur

 

Ostara is een Keltisch feest en wordt geassocieerd met de komst van de lente en de dageraad, en haar festival wordt gevierd op de lente-equinox – het moment waarop de dag en de nacht ongeveer even lang zijn. Tijdens deze ceremonie vieren we vernieuwing en de wedergeboorte uit de stilte van de winter. De lente-equinox klopt op onze met dauw bevlekte ramen en vraagt ons de schoonheid te herinneren van loslaten en opnieuw beginnen.

 

Wij, Morgan en Josta nodigen je uit voor een magische reis waarbij we met een aantal schrijfopdrachten onze intenties gaan versterken voor het komende jaar. Om iets geheel nieuws van extra hartskracht te voorzien of dat wat aan het ontkiemen is extra voedingsbodem te geven. We verbinden ons met de prachtige spirit van de Cacao-plant. Een Cacaoceremonie is een prachtige gelegenheid om contact te maken met de innerlijke wijsheid van ons hart om zo dieper te duiken in intentie en expansie. Al duizenden jaren beschouwen inheemse stammen Cacao als een heilige plant met genezende eigenschappen. Cacao werd niet alleen gebruikt in ceremoniële omgevingen, maar het stond ook bekend als een medicinale plant die helpt bij het genezen en openen van de bloedsomloop van het hart.

 

We beginnen met een gezamenlijke ceremonie ondersteund door de Cacao waarna we afzonderlijk bezig gaan met onze schrijfopdracht. We vervolgen onze reis met meditatie en klank voor extra verdieping van de intentie. Gedragen door golven van geluid komen lichaam, geest en ziel in een natuurlijke staat van zijn. Het is een weg naar de stilte diep van binnen. Omdat de Maan zich in Vissen begeeft, kan het leven deze dag dromerig en romantisch kan aanvoelen, en zal je reis diepgaand en helend zijn.

 

Je hoeft verder helemaal niets op deze avond, behalve aankomen, je plek te vinden, je vernieuwing te verwelkomen en je te ontspannen. Op deze avond geef je jezelf toestemming om iets alleen voor jou te doen. Wij creëren een sfeer waar je je onderdompelt in een samenspel van gongs, kristallen klankschalen, sjamanistische drums, native spirit flute, en nog veel meer.

 

Nuttig ruim van tevoren een lichte maaltijd, draag losse kleding in laagjes en dikke sokken, neem misschien een extra deken mee en laat al het andere achter je als je de deur dichttrekt van ons thuis voor de avond: Leef Yoga in Amsterdam.

 

Kosten: €39,- early bird, €47,- aan de deur

Aanmelden via: post@simplyunplug.nl

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Leef Yoga 
Jessica van der Slot
info@leef-yoga.nl
​© 2020 Leef Yoga 

Designed by Hazelnoot Creative © 2020